Weekend cu razii rutiere la Sibiu

Atentie, soferi! Politistii rutieri ies in strada. Si nu oricum ci dotati cu aparate radar si etilotest. Cei care vor sa isi pastreze permisele de conducere sunt sfatuiti sa nu incalce regulile de circulatie.

Speriati de numarul mare de accidente rutiere care au avut loc in cursul acestui an politistii sibieni au decis sa inteteasca raziile din trafic in speranta ca asa ii vor convinge pe conducatorii auto sa circule cu prudenta. In weekendul acesta oamenii legii le-au pus gand rau celor care sunt pasionati de viteza sau…de licori bahice.

Soferii care vor sa ramana cu banii in portofel si permisul la purtator sunt sfatuiti sa nu depaseasca limitele de viteza si sa nu urce la volan in caz ca s-au cinstit cu alcool alaturi de cei sarbatoriti de Sfantul Ilie.

Pentru trafic in siguranta politistii rutieri recomanda circualrea cu luminile de intalnire aprinse, adaptarea in permanenta a vitezei la conditiile meteo si de drum dar si acordarea unei atentii sporite celorlalti participanti la trafic indiferent ca vorbim despre pietoni, biciclisti, motociclisti sau alti conducatori auto.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS