Week-end plin de amenzi

Hila Ovidiu

Doi conducatori auto sunt cercetati pentru infractiuni la regimul rutier. Unul dintre ei, avea dreptului de a conduce autovehicule suspendat, permisul de conducere fiindu-i retinut in vederea anularii ca urmare a savarsirii a doua infractiuni la regimul circulatiei. Amenzile acordate de agentii rutieri la sfasit de saptamana, au depasit cifra 100.

Duminica in cadrul actiunilor preventive desfasurate in trafic de politistii rutieri a fost oprit pe DN 1, in afara localitatii Vestem, un conducator auto. In urma verificarilor efectuate, politistii rutieri au stabilit faptul ca barbatul, in varsta de 43 de ani, conducator al autoturismului, avea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendata, permisul de conducere fiindu-i retinut in vederea anularii ca urmare a savarsirii a doua infractiuni la regimul circulatiei.  Conducatorul auto este cercetat penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule in Romania. Putin mai tarziu, un alt conducator auto a fost oprit pentru control in trafic.  In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice etilotestul aratand 0,42mg/l alcool pur in aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atmosfera traditionala romaneasca la Targul Olarilor

Peste 150 de mesteri olari din toate colturile tarii au fost in weekendul tocmai incheiat la Sibiu pentru a-si prezenta creatiile. De la editia de anul acesta a Targului Olarilor nu puteau lipsi demostratiile practice. Mesterii care au venit sa modeleze lut pe roata nu au facut altceva decat sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro