Vremea se imbuneaza de saptamana viitoare

Dupa mai bine de 2 saptamani in care a plouat aproape zi de zi, a rasarit soarele. Meteororologii aduc vesti bune si spun ca vremea isi revine la normal iar temperaturile urca pana la 25 de grade. Un pic ingrijorati de schimbarile bruste de temperatura sunt medicii care spun ca protectia pielii inainte de expunerea la soare este impetuos necesara.

Meteorologii vin cu vesti bune si spun ca de saptamana viitoare vremea revine la normal iar mercurul din termometre va urca pana la 25 de grade iar pe alocuri chiar si peste aceasta valoare.

Pregatiti sa intampine oamenii dornici de bronz si o baie in piscina, mai toate statiunile din tara si-au umplut piscinele. Si la Ocna se poate face plaja si inota…macar teoretic.

Medicii vin sa traga insa un semnal de alarma. Acestia spun ca dupa o iarna in care pielea nu a vazut soarele o expunere prelungita intr-o perioada atat de scurta ar putea duce la afectiuni grave. Acestia ii sfatuiesc pe sibieni sa fie atenti la imbracanite, sa se hidrateze corespunzator si sa foloseasca lotiunile cu protectie UV.

Semnalele de alarma vin cu atat mai mult cu cat s-a deschis si proramul “Litoralul pentru toti” si multi sibieni se vor grabi sa isi ia bilete pana in 20 iunie pentru a beneficia astfel de reducerile de extrasezon. Din mai si pana in 20 iunie iar mai apoi din 30 septembrie si pana in 15 octombrie, cei care isi iau bilete la cele 26 de hoteluri de  pe litoralul romanesc inscrise in program pot beneficia de preturi cu aproximativ 50% mai mici decat cele practicate in plin sezon.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS