Vremea rea face victime

Hila Ovidiu

Vremea rea a facut victime si in weekend. Duminica 4 minori si doi adulti au ajuns la spital din cauza nepastrari distantei in mers pe timp de ploaie si carosabil ud.
Accidentul s-a produs duminica la iesire din Porumbacu de Jos. Vorbim practic despre o ciocnire frontala intre doua autoturisme. De vina pentru producerea evenimentului rutier este un sofer care circula spre Sibiu si care a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, a lovit din plin o masina care circula regulamentar si o proiecteaza in afara carosabilului. In urma impactului 6 persoane au fost ranite iar traficul a fost blocat total pentru mai multe zeci de minute. Date fiind conditiile meteo, politistii le recomanda soferilor sa circule cu viteza redusa, sa o adapteze in permanenta la conditiile meteo-rutiere si sa tina cont de fenomenul de acvaplanare. Pentru mai multa siguranta se recomanda marirea distantei de mers intre autovehicule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Saptamana prevenirii criminalitatii

De luni a debutat Saptamana de Prevenire a Criminalitatii. Ziua de luni a fost dedicata prevenirii infractiunilor contra minorilor. S-a pus mare accent pe tot ceea ce inseamna violenta. Saptamana Prevenirii Criminalitatii a debutat in forta in cursul zilei de luni cu actiuni dedicate prevenirii infractiunilor contra minorilor. Sub titlul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro