Vreme rea joi si vineri

Hila Ovidiu

De joi ne asteapta 24 de ore de vreme rea. Sunt anuntate ploi torentiale, iar pe alocuri grindina. Cantitatile de apa pot ajunge si la 50 de litri pe metrul patrat.

hartaDupa cateva zile in care soarele a stralucit ca la mijlocul verii, vremea se strica. Revin ploile, vijeliile si chiar grindina. Meteorologii au emis o avertizare care intra in vigoare in cursul zilei de joi la pranz si este valabila pana vineri la ora 12.00.
Vizate sunt regiunea Moldovei, cea a Transilvaniei si zona Carpatilor Orientali respectiv Meridionali. Sunt asteptate averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15 litri pe metrul patrat iar izolat se poate ajunge pana la 60 de litri pe metrul patrat. Din cursul serii de joi instabilitatea atmosferica se restrange spre jumatatea de sud a tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani pentru "scolirea" somerilor din zonele defavorizate

Mai bine de 250 de someri din judetul Sibiu vor beneficia de ajutor pentru a-si gasi un loc de munca. Acestia provin din zonele foste industrializate. Oamenii vor beneficia de cursuri de calificare si recalificare si orientare in cariera. Proiectul este realizat de catre Consiliul Judetean in parteneriat cu o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro