Vor banii inapoi

Hila Ovidiu

Peste 1500 de sibieni au cerut de la fisc, restituirea diferentelor taxei de poluare.  Cei care doresc sa faca in continuare astfel de cereri sunt rugati sa calculeze de acasa taxa pentru emisiile poluante pe site-ul Directiei Generale a Finantelor Publice a judetului Sibiu, pentru a merge in fata ghiseului cu lectia facuta.

Potrivit prevederilor legii privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, persoanele fizice sau juridice, dupa caz, au dreptul la restituirea unor sume reprezentand diferente dintre taxa de poluare veche si taxa pentru emisiile poluante mai noua. Din  13 ianuarie  2012 si pana in prezent, administratiile finantelor publice din judetul Sibiu, au inregistrat un numar de peste 1600 de cereri privind restituirea diferentelor de taxa.   La nivelul Directiei Generale a Finantelor Publice a judetului Sibiu, in vederea inmatricularii autovehiculelor in Romania, in perioada 13 ianuarie–31 martie, a fost incasata taxa pentru emisiile poluante in valoare de peste 3 milioane si jumatate de lei. Cererile privind stabilirea taxei de plata, cat si cele de restituire a diferentelor, se depun la fisc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prefectii la raport inainte de Pasti

Seful MAI i-a chemat marti dimineata la raport pe reprezentantii din teritoriu. Apropierea sarbatorilor pascale, masurile de siguranta ce urmeaza sa fie luate si problema incendiilor de vegetatie au fost subiectele de pe ordinea de zi. Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca i-a chemat la raport pe reprezentantii Guvernului in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro