Vointa se retrage

Hila Ovidiu

Ghinion si pentru Vointa. Echipa de fotbal a Sibiului nu numai ca a pierdut inca un meci, dar  se si retrage din Campionat. Motivul invocat de oficialii gruparii de pe Municipal este lipsa banilor.

Adio fotbal sibian anul acesta. Oficialii CSU Vointa anunta retragerea echipei din campionat. Meciul de sambata de la Tg. Mures a fost ultimul jucat de catre alb-verzi in acest campionat. Chiar si asa in deplasare fotbalistii sibieni au pierdut cu 2 la 1. Motivul esential al retragerii nu este dat de rezultatele dezastruoase ci de lipsa banilor. „M-am săturat să tot cerşesc bani pentru echipă. Jucătorii au salariile neachitate, cu siguranţă urmau să depună memorii pentru a deveni liberi de contract. Baremul de arbitraj pentru meciul cu FC Argeş nu l-am plătit. Marţi vom trimite adresa oficială la FRF, iar miercuri, băieţii îşi vor primi dezlegările. Considerăm că astfel le facem şi lor un bine, devin liberi de contract şi îşi vor putea găsi alte echipe.” A declarat Ioan Hambasan presedintele CSU Vointa. Lideurul de la Vointa mai spera totusi sa salveze grupele de copii si juniori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Baschetbalistii sibieni invinsi.

Weekend cu ghinion pentru baschetablistii sibieni. Echipa noastra a fost invinsa la ea acasa cu scorul de 75 la 63. meciul a facut parte din derbiul transilvaniei si are o importanta deosebita pentru cea de-a doua etapa a Ligii Nationale. Dezamagirile se tin scai de baschetbalistii sibieni. CSU Atlassib au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro