Vizita la Tipografia Monitorului Oficial

Hila Ovidiu

Ei sunt oamenii care stiu totul, vad totul si mai apoi fac public totul. Si nu vorbim despre jurnalisti asa cum probabil v-ati imaginat ci despre angajatii tipografiei in care se face public Monitorul Oficial Judetean. Aici, o mana de oameni dau liber hotararilor de consiliu judetean. Cum se tipareste Monitorul Oficial? Va aratam noi astazi!

Marti am avut ocazia de a ne intalni cu oamenii care afla primii tot ce misca in judet. Vorbim despre persoanele care lucreaza in tipografia unde se imprima pe hartie Monitorul Oficial Judetean. Aici proiectele de hotarari, deciziile guvernamentale, sau cele ale Prefecturii ajung pentru a fi corectate textual, asezate in pagina si in cele din urma tiparite. Monitorul Oficial de Sibiu se tipareste in aproximativ 130-150 de exemplare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paziti-va proviziile pentru iarna

Toamna este sezonul in care infractorii se reorienteaza. Incep sa dea atacul la magaziile in care sunt depozitate recoltele  si la beciurile in care gospodinele tin muraturile si gemurile. Pentru a evita astfel de situatii neplacute, politistiii va sfatuiesc sa asigurati aceste spatii de depozitare cu lacate si incuetori solide, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro