VIZITĂ DE DOCUMENTARE

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Covasna, au desfășurat în data de 21 octombrie 2019 o vizită de documentare la Parlamentul European de la Strasbourg.

Scopul vizitei a fost prezentarea principalelor instituții europene ale UE, rolurile și competențele Parlamentului European, discuții cu reprezentanți din domeniul educațional.

Vizita este un proiect al multiplicatorilor de informație europeană, ce contribuie la  îmbunătățirea cunoștințelor și informarea comunității educaționale cu privire la activitatea instituțiilor UE și a politicilor europene.

Activitățile de diseminare la întoarcerea din vizita de documentare la Parlamentul European de la Strasbourg se vor desfășura în sub formă de focus-grup pentru cadre didactice din învățământul preuniversitar, seminarii de informare,  pentru elevi și părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A 27-a Conferință și Adunare Generală a Asociației Aeroporturilor din România

În perioada 24-25 octombrie 2019, se desfășoară la Sibiu cea de-a 27-a Conferință și Adunare Generală a Asociației Aeroporturilor din România.   Evenimentul este cel mai important din industria aviației civile din România, iar ediţia din anul 2019 stabileşte un record în privinţa numărului de participanţi: peste 170 de invitaţi, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro