Vitezomanii in vizorul politistilor rutieri

Hila Ovidiu

Politistii rutieri le vin de hac in aceasta saptamana vitezomanilor. Actiunea se desfasoara pana in data de 24 mai. Politistii rutieri sunt surprinsi de faptul ca in ultima vreme cele care calca mai tare pedala de acceleratie sunt…femeile.

imagesPana in data de 24 mai politistii rutieri vor fi in strada cu toate aparatele radar din dotare. Vizati sunt soferii care apasa prea tare pedala de acceleratie. Culmea este ca in primele doua zile de derulare a actiunii rutiere politistii sibieni au tras pe dreapta mai mult..femei. Grabite pentru a ajunge in timp util la serviciu, la scoala cu copiii sau chiar la cumparaturi soferitele uita ca pe marginea drumului mai sunt si indicatoare rutiere de viteza si ca acestea trebuie respectate. In Sibiu in primul trimestru al anului din cauza vitezei au avut loc 9 accidente rutiere grave. In urma acestora doua persoane au murit si alte 12 au fost grav ranite. Per total in judetul noastru s-au produs 42 de accidente rutiere deosebit de grave. In urma acestora au murit 5 persoane si alte 50 au fost grav ranite. La nivel national de la inceputul anului si pana la inceputul acestei luni s-au produs mai bine de 2300 de evenimente rutiere soldate cu decesul a aproape 500 de oameni si ranirea grava a altor 2200. 20 la suta din totalul accidentelor se produc din cauza vitezei excesive sau neadaptate la conditiile de drum si trafic. Numai din cauza vitezei s-au produs 477 de accidente rutiere. In urma acestora au murit 120 de romani si alti 480 au fost grav raniti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Descinderi la Regina Maria

Dimineata zilei de marti a venit cu perchezitii la Sibiu, in Capitala si in alte judete ale tarii. Vizati sunt dascali care si-au dus elevii la concursul de matematica “Arhimede”. Prima oprire a oamenilor legii la Sibiu a fost la Regina Maria unde lucreaza ca invatatoare femeia care s-a ocupat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro