Vitezomanii, in colimator

Hila Ovidiu

De Sf. Maria politistii rutieri sibieni au desfasurat ample actiuni pe linia combaterii excesului de viteza la volan. Oamenii legii au amplasat radare in sistem cascada pe drumurile nationale care tranziteaza judetul si niciun vitezoman nu le-a scapat.

Asta au auzit de Sfanta Marie zeci de soferi care au calcat prea tare pedala de acceleratie. Politistii rutieri sibieni au desfasurat o ampla actiune pe linia prevenirii excesului de viteza, iar cum radarele au fost amplasate in cascada, vitezomanii nu au prea avut scapare. Oamenii legii au fost prezenti atat pe drumurile nationale, cat si in municipiul Sibiu, sau in zonele de agrement. Politisti rutieri sibienini ii previn pe soferii tentati sa incalce regulile rutiere ca astfel de actiuni vor continua si in zilele urmatoare, chiar daca nu e sarbatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sarbatoare cu chef

Desi temperaturile de afara nu au fost tocmai de vara, sibienii nu au putut sta departe de gratare de Sf. Marie. La Curmatura si pe Valea Stezii nju au sfarait gratarele ca altadata, dar au fost curajosi care au pus un mic si niste carne de porc pe gratar, caci […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro