Vitezomanii au fost trasi pe dreapta

Hila Ovidiu

Politistii rutieri au tras marti pe dreapta toti vitezomanii. Oamenii legii au impartit puncte de penalizare si amenzi printre cei aproape 50 de soferi care au calcat prea tare pedala de acceleratie. De asemenea, unui sofer care a fost prins circuland cu aproximativ 150 de kilometri la ora i-a fost suspendat permisul.

Desi a fost constatata o scadere a numarului de accidente grave, politistii rutieri continua actiunile de combatere. Asa se face ca marti pe DN1 au fost mai multe radare pozitionate in cascada. Actiunea s-a desfasurat cu colaborarea politistilor din Alba. In doar doua ore de la inceputul actiunii, politistii rutieri sibieni au amendat 25 de vitezomani si au retinut un permis in vederea suspendarii. Cel care a ramas fara carnet este un sofer care probabil a avut de gand sa zboare in loc sa circule regulamentar pe drumurile publice. La momentul la care a fost surprins de radar acesta se deplasa cu o viteza de aproximativ 150 de kilometri la ora. Cateva zeci de minute mai tarziu un alt sofer care si-a imaginat ca este la bordul unei rachete si nu al unui autoturism a fost tras pe dreapta de cartre oamenii legii. Viteza acestuia? Peste 130 de kilometri pe ora. Pentru fapta sa barbatul s-a ales cu puncte de penalizare si o amenda de peste 400 de lei. Politistii spun ca astfel de actiuni de prevenire a evenimentelor rutiere vor avea loc si in perioada urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au fost finalizate lucrarile la Ambulatoriu

Incepute in urma cu aproape 2 ani lucrarile la vechea policlinica au fost in mare parte finalizate. Aceasta a fost transformata laora actuala intr-un Ambulatoriu complet modern care va gazdui toate specializarile medicale cu exceptia celei de cardiologie si cele de ginecologie. Investitia totala este de peste 7,8 milioane de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro