Viteza la control!

Hila Ovidiu

Actiunile rutiere pe viteza continua pana duminica inclusiv. Politistii rutieri se vor afla in trfic cu toata aparatura radar din dotare. In ultilmele ore 4 soferi au ramas fara permis dupa ce au calcat prea tare pedala de acceleratie.

viteza_record
Zilele trecute alti soferi au ramas fara permis dupa ce au calcat prea tare pedala de acceleratie. A fost depistat chiar si recordul de viteza din acest an. un constantean care circula cu 205 kilometri la ora. Tot soferii care au incalcat regimul legal de viteza s-au ales cu puncte penalizare amenzi si permise suspendate. Actiunile rutiere continua pana duminica inclusiv. Politistii rutieri vor sta la panda cu radarele atat pe sectoarele de drumuri nationale si europene cat si pe strazile din oras. Actiunea are un caracter preventiv. Anul acesta aproape jumatate dintre accidentele rutiere grave produse au avut ca si cauza principala viteza excesiva de cele mai multe ori neadaptata la conditiile meteo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Restrictii de trafic

Aveti grija cum circulati in anumite zone ale orasului. Sunt restrictii de trafic pentru executia unor lucrari la retelele de utilitati. Noi va spunem cand si unde trebauie sa acordati atentie deosebita traficului. Pe weekend giratoriul de la intesectia Coposu cu Herman Oberth si Constitutiei va fi afectat de lucrari. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro