Viteza i-a venit de hac

Hila Ovidiu

Un barbat de 39 de ani din Sibiu a ajuns in spital in stare grava dupa ce a intrat cu masina sub un TIR. Barbatul se grabea sa isi ia sotia de la servici si a intrat in depasirea unei coloane de masini. A pierdut controlul si s-a izbit in TIR-ul partcat in afara carosabilului.

Grabit sa isi ia sotia de la serviciu, un barbat de 39 de ani din Sibiu a fost la un pas de moarte. Soferul s-a aventurat intr-o depasire periculoasa, dar din cauza vitezei a pierdut controlul asuprta directiei si  s-a izbit violent intr-un ansamblu TIR stationat regulamentar in afara carosabilului. Pompierii de la descarcerare s-au chinuit minute in sir sa il scoata pe barbat dintre resturile masinii prinse sub TIR, iar in cele din urma acesta a fost transportat la spital in stare grava. Din fericire medicii au reusit sa il stabilizeze, iar acum este internat la Ortopedie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dezinsectie in Sibiu in aceasta noapte

Incepe marea “descapusala”! in noaptea de 3 spre 4 mai de la ora 23 si pana la ora 5.00 vor fi imprastiate substante pentru dezinsectie. In situatia in care vremea va fi neprielnica pentru aceasta actiune ea va fi reprogramata Parcurile si zonele verzi ale orasului vor fi luate la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro