Viroze…cat cuprinde

Hila Ovidiu

Variatiile de temperatura au deschis sezonul virozelor mult mai devreme. Medicii ne invata cum sa ne protejam organismul de racelile de sezon.

inA venit toamna au aparut si primele probleme de sanatate specifice. Primele victime au fost copiii si batranii. Si asta pentru ca ei au sistemul imunitar mult mai vulnerabil. Medicii spun ca variatiile de temperatura din ultimele zile vor lungi cozile de la usile cabinetelor medicilor de familie. Cele mai des intalnite afectiuni sunt racelile si virozele.
Acestea pot fi insa prevenite printr-un stil de viata sanatos si un stil vestimentar adecvat.
In aceasta prioada este recomandat consumul de lichide calde, in mare parte ceai din plante la care s-a adaugat o lingurita de miere si o felie de lamaie. Si apa cu lamaie poate intari sistemul imunitar datorita aportului ridicat de vitamina C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sarbatoarea conservelor traditionale

Weekendul aduce in Muzeul in aer liber prima editie a sarbatorii conservelor traditionale. Vin producatori eco din 2 judete si aduc cu ei cele mai alese muraturi, cele mai bune dulceturi si zacusca de te lingi pe degete. Muraturile si conservele pentru iarna sunt sarbatorite asa cum se cuvine in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro