Violatori arestati!!!

Hila Ovidiu

De necrezut!!! Doi tineri din Sibiu, au fost arestati dupa ce au violat mai multi copii cu varste intre 4 si 14 ani. Victor, unul dintre violatori, a cerut nu de putine ori ajutorul mass mediei pentru a obtine bani sau bunuri pentru el si familia sa. Tanarul de 23 de ani crescuse intr-un centru de plasament.

Tanarul a cerut ajutor inclusiv mass-mediei. In 4 aprilie, una dintre echipele noastre a stat de vorba cu tanarul care solicita ajutor inainte de sarbatorile pascale pentru una dintre surorile sale. Impresionati de povestea trista a baiatului mai multi sibieni au sunat la adresa redactiei pentru a cere numarul de telefon al familiei nevoiase. Iata ce spunea atunci Victor, pe vremea cand nimeni nu se gandea ca in spatele unui suflet chinuit se ascunde un demon. 24 de zile mai tarziu, Victor, alaturi de Claudiu, un tanar de 27 de ani erau acuzati ca racolau din parcuri si zonele cu scoli copii cu varste intre 4 si 14 ani pe care ii violau, ii filmau in timpul actului sexual, iar mai apoi postau imaginile pe internet pe site-uri de socializare pentru adulti. Dosarul celor doi a fost instrumentat de catre procurorii DIICOT Sibiu, cu implicarea celor de la SRI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unii chiar au nevoie de ajutorul nostru!!!

Are o sumedenie de boli si abia face rost de bani pentru medicamente. Un tanar in varsta de 27 de ani cere sprijin celor care vor sa il ajute cu suma de 300 de ron pe luna. Acestia sunt banii care l-ar tine in viata pentru urmatorii ani. Pentru ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro