Vinul baronului lansat la Brukenthal

0
703

Tot de Ziua Nationala cei de la Brukenthal au lansat sampania si vinul Baronului Brukenthal. Cele doua licori sunt produse in podgoriile de la Simleu Silvaniei. Acestea sunt deja puse in vanzare la magazinele muzeului.

In saloanele baronului von Brukenthal de 1 Decembrie au fost lansate 2 sortimente de vin. Unul dintre ele este rosu, sec, iar celalalt un spumant cum nu se mai face niciunde altundeva in Romania decat in Simleu Silvaniei. Spumantul unic in tara este produs dupa tehnici traditionale, fara coloranti sau orice alte substante. P[rocesul de sampanizare dureaza 3 ani de zile de la momentul la care a fost pusa in sticle. Acest procedeu lent si natural imbogateste vinul cu bioxid de carbon disipat molecular si ofera calitatea exceptionala a spumantelor obtinute prin acesta metoda folosita pentru producerea celor mai rare, fine si scumpe vinuri spumante din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.