Vineri, ultima zi de taxe si impozite

Hila Ovidiu

Atentie, sibieni! Vineri este ultima zi in care se mai pot plati taxe si impozite. Platile se vor relua din data de 8 ianuarie.

Vineri este ultima zi din acest an in care se mai pot plati taxele si impozitele pe proprietati sau taxa de salubrizare. In 29 decembrie singurul ghiseu deschis va fi cel din sediul Primariei din Piata Mare. Acesta va functiona numai in intervalul orar08.00-09.30. Platile de taxe si impozite se vor relua abia anul viitor. Din 3 ianuarie se vor putea plati amenzile, taxele pentru certificate de urbanism, autorizatii de constructii sau alte taxe fara debit. Restul platilor se vor relua din 8 ianuarie. Cei care nu vor dori sa se aseze la coada din fata ghiseelor pot plati on-line pe site-ul administratiei locale, prin automatele de plata de la anumite banci, prin virmament bancar sau la posta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai usor cu mancarea si bautura!

Nici nu ne-am revenit dupa festinul culinar din zilele de Craciun ca ne pregatim deja de masa de Revelion. Medicii ne avertizeaza insa ca daca exageram ne putem subrezi sanatatea. Dupa carnati afumati, caltabos, sarmalute si alte mancaruri “grele” doctorii spun ca ar trebui sa consumam supe, legume crude si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro