Vineri se da startul programelor „Rabla” si „Rabla Plus”

Se da startul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus. Cei care vor sa isi schimbe masina si sa beneficieze si de voucherul de la Stat trebuie sa se inscrie pana joi inclusiv. Suma pusa la bataie intr-o prima transa este de 320 de milioane de lei.

Vesti bune pentru cei care vor sa isi schimbe masina in aceasta perioada. S-a lansat cea de-a 15-a editie a programului Rabla Clasic. Asa ca cei care viseaza la un autoturism nou au la dispozitie 35.000 de vouchere pentru care se pot inscrie incepand de vineri. Suma alocata in prima instanta este de 320 de milioane de lei insa exista discutii pentru dublarea acesteia pana la finele anului.

In ceea ce priveste programul Rabla Plus, acesta a ajuns deja la editia cu numarul patru si are un buget de 93 de milioane de lei.

 Prima de casare va ramane la valoarea de 6500 de lei. Aceasta poate fi cumulata cu ecobonusurile oferite pentru tipul de motorizare pentru care se opteaza.

Cei mai multi bani ii primesc in continuare cei care achizitioneaza masini electrice. In cazul acestora ecobonusul este de 10 mii de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arestat preventiv pentru trafic de influenta

Barbatul a fost retinut in urma unei perchezitii domiciliare. La audieri au fost aduse insa 10 persoane. Sibianul este cercetat pentru trafic de influenta si cumparare de influenta. Din ianuarie 2018 si pana in aprilie 2019 individul a obtinut de la victime sume cuprinse intre 1.000 si 15.000 de euro. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro