Vineri are loc bursa pentru studenti

Hila Ovidiu

Studenti, sunteti in cautarea unui loc de munca??? Vineri aveti sansa sa obtineti postul la care ati visat. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu organizeaza vineri la Facultatea de Inginerie Bursa Locurilor de Munca pentru studenti. Pana la aceasta ora si-au confirmat prezenta 15 angajatori care ofera peste 120 de locuri de munca vacante.

Sunteti studenti, sau absolventi si va aflati in cautarea unui loc de munca? Acum este momentul sa ocupati postul la care ati visat. Vineri la primele ore ale diminetii Ajofm Sibiu organizeaza bursa locurilor de munca dedicata special acestei categorii sociale.

Evenimentul va avea loc la Facultatea de Inginerie incepand cu ora 9.00. la bursa pot participa toate persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, nu doar tinerii care se afla inca sau care tocmai au iesit de pe bancile scolii. Din cele 122 de posturi anuntate pana la aceasta ora, 46 sunt pentru cei cu studii superioare. Vorbim despre meserii precum inginer de sistem software, inginer de sistem informatic, inginer TCM, inginer elecromecanic, programator sau consultant financiar. Celelalte 76 de joburi puse la bataie de catre angajatori vizeaza persoane care vor sa lucreze ca ospataril cameriste, receptionere, operatori masini CNC, agenti de asigurari, sau tehnicieni mecanici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scandal intre ciobani

Doi tineri care se aflau cu oile la pascut s-au incaierat apoi unul dintre ei i-a furat hainele, celuilalt. Cazul a ajuns la urechile politistilor care au demarat o ancheta. Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu a fost sesizat de catre un cetatean domiciliat in comuna Nocrich despre  faptul  ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro