Vin de Brukenthal

Hila Ovidiu

Dupa ciocolata, insigne si medalii cei de la Muzeul National Brukenthal lanseaza doua noi produse. Este vorba despre sticle cu vin rosu si vin spumant. Ambele licori vor avea emblema muzeului.

Din decembrie Muzeul National Brukenthal ofera doua noi produse spre comercializare. Este vorba despre despre 2 tipuri de licori bahice. Prima dintre ele este un spumant de tip sampanie, iar cea de-a doua un vin rosu din soiul burgund. Sticlele cu ambele licori extrem de pretioase vor fi produse in editie limitata. Sosirea la Sibiu a sampaniei si a vinului Brukenthal au la baza o poveste de-a dreptul fascinanta. Pretul unei sticle va fi de aproximativ 20 de lei. Vinuri spumante din acest soi au ajuns pana acum in Statele Unite, Germania sau alte state europene. Vinul va avea de asemenea la comercializare o vechime de 8 ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Echipati-va masinile!!!

Anvelopele de iarna sunt obligatorii odata cu instalarea iernii. De la primul polei, sau prima zapada din aceasta iarna acestea trebuie montate in locul celor de vara. Politistii vor amenda soferii care circula pe strazile patriei “neincaltati” corespunzator. Nu plecati fara anvelope de iarna daca va stiti ghinionisti. Politistii spun […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro