VIITORI POLIŢIŞTI, ÎN PRACTICĂ LA IPJ ARGEŞ

stiri redactie

81 de elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina vor efectua, în perioada 18 mai – 15 august a.c.,  stagiul de practică la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Pentru 32 de fete şi 49 de băieţi aceasta a fost prima din cele aproape treisprezece săptămâni de practică pe care o vor efectua în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Acestora li s-a urat bun venit şi le-au fost prezentate regulile de comportare şi protecţie în contextul măsurilor specifice stării de alertă, după care au fost repartizaţi structurilor unde vor dobândi cunoștințe teoretice și practice necesare în exercitarea profesiei.

Pe perioada stagiului de practică, fiecare dintre elevi se va afla sub îndrumarea unui poliţist cu experienţă, un tutore, care are rolul de a sprijini aprofundarea cunoştinţelor de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concluzii cu privire la bărbatul găsit decedat la Săsăuş

La data de 21.05.2020, în jurul orei 14:15, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Agnita au fost sesizați telefonic prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Săsăuș a fost găsit decedat în propria locuință. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cardul Poliției Orașului Agnita […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro