Victorie senzațională a lui BCM U Pitești: 83-79 cu CSU Sibiu

Corespondenta arges-sport.ro
BCM U Pitești a izbutit cea mai frumoasă victorie din acest an, 83-79 cu CSU Sibiu, după un final dramatic, nerecomandat cardiocilor. Baschetbaliștii piteșteni au jucat aproape perfect, au fost concentrați, motivați și dornici să spargă ghinionul din ultimele partide.

Sfertul al doilea, de excepție
Cu șase înfrângeri consecutive și cu cel mai în formă adversar în față, BCM U Pitești nu era creditat cu foarte mari șanse la câștigarea acestei partide din cadrul TOP 6 al Ligii Naționale de baschet. Dar echipa alb-violetă a arătat că are valoare și nu degeaba a pătruns în acest club select al celor mai bune șase cluburi de baschet din țară. Prin victoria dramatică de azi, BCM U Pitești a demonstrat că încă nu și-a spus ultimul cuvânt în campionat.

Jocul a fost extrem de echilibrat, lucru ce s-a văzut chiar încă din primele patru minute, când s-au marcat doar două coșuri, ambele de 3 puncte (Gabric, respectiv Davis). În primul sfert, ca de altfel în tot restul meciului, cele două formații s-au succedat continuu la conducere: 10-6, 12-13, 17-13, 17-17, ambele având apărări agresive și atacuri reactive.

Cititi in continuare desfasuratorul partidei de la Pitesti aici:

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS