Victorie a CSU Vointa in confruntarea cu Astra Ploiesti

Hila Ovidiu

Jucatorii de la CSU Vointa au reusit sa se impuna sambata in fata Astrei Ploiesti cu 1-0. Romuls Miclea, jucatorul adus in aceasta iarna de la Gaz Metan a fost cel care a inscris golul victoriei pentru sibieni.

Vointa Sibiu s-a impus clar sambata, pe teren propriu, in fata adversarei Astra Ploiesti .  Antrenorul Alex Pelici incepe partida cu ”unsprezecele”: Miron – Sg. Bar, C. Apostol, N. Grigore – C. Lungu, Tatar, Dilbea, Nicola – Cl. Bunea, Lukanovic, Antohi, insa pe parcurs a facut mai multe schimbari iar sibienii au ratat cateva ocazii mari de gol. In cele din urma insa, aproape de final, au reusit sa-si adjudece victoria la un singur gol diferenta. Romulus Miclea, jucatorul adus in aceasta iarna de la Gaz Metan a fost cel care a inscris golul victoriei in minutul 87 al partidei. CSU Vointa a castigat cu acelasi scor si in tur confruntarea cu Astra. Victoria de sambata a adus 3 puncte mari pentru echipa sibiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inscrierile in clasa pregatitoare au inceput prost

Prima etapa de inscrieri in clasa pregatioare a debutat cu stangul. Timp de doua ore din cauza supraaglomerarii la nivel de tara sistemul informatic nu a fost functional. Prima etapa dureaza insa 10 zile. Prima etapa de inscriere a micutilor in clasa pregatitoare a debutat cu stangul dupa ce sistemul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro