Victimele criminalului din Caracal, comemorate la Sibiu

Luiza si Alexandra, tinerele ucise in aprilie si iulie de catre psihopatul din Caracal au fost comemorate duminica seara la Sibiu, in Zona Libera de Coruptie. Cei de  la Va vedem din Sibiu au organizat momentul de reculegere pe facebook. Acestia i-au invitat pe sibieni sa li se alature pentru 15 minute de tacere si o candela aprinsa.

“Cerem si asteptam rezultatele unei investigatii profesioniste care sa arate cu exactitate cum s-a putut ajunge la o asemenea tragedie. Trebuie sa facem totul impreuna pentru ca asa ceva sa nu se mai intample niciodata.”, au scris cei de la Va vedem.

In jurul orei 19.00 in Piata Huet s-au strans zeci de oameni care au vrut sa trimita un mesaj de solidaritate familiilor victimelor. Acestia au avut in mana fotografii ale celor doua fete.

Intre timp, criminalul si-a recunoscut ambele fapte si se fac reconstituiri si cercetari pentru a se vedea daca de numele individului se leaga si alte atrocitati. Se pare ca barbatul fusese internat de mai multe ori la Psihiatrie. Acesta le-a spus oamenilor legii ca pe ultima dintre fete a ucis-o dupa ce a prins-o ca sunase la 112.

Tot in timpul anchetelor a iesit la iveala si faptul ca tanara a sunat de maimulte ori la numarul unic de urgenta si ca, cei care ar fi trebuit sa ii salveze viata nu si-au facut temeinic treaba.

In jurul cazului s-au creat o intreaga pleiada de teorii ale conspiratiei. Cel putin in mediul on-line, oamenii sustin ca de fapt fetele nu ar fi fost rapite pentru sex ci ar fi vorba despre o intreaga retea de trafic de organe.

No Comment

Leave a Reply

*

*