Victima operata cu succes, agresor acuzat de tentativa de omor

Hila Ovidiu

Dupa 2 ore de stat pe masa de operatie femeia injunghiata in zona Aeroportului International Sibiu este stabila si are evolutie favorabila. Agresorul acesteia a fost retinut pentru 24 de ore si este acuzat de tentativa de omor.

2 ore! Atat au stat chirurgii in sala de operatie in cursul zilei de miercuri pentru a-i salva viata femeii injunghiate la iesirea din Aeroport. Femeia este acum constienta si va ramane internata. Agresorul, fostul sot al femeii cu care aceasta nu a mai vrut sa aiba de-a face la intoarcerea in tara a fost retinut de catre politisti si dus la audieri. Procurorii au vizionat inclusiv imaginile de pe camerele de supraveghere a Aeroportului. Anchetatorii au decis ca “persoana vatamata a suferit leziuni traumatice  ce au putut fi produse prin loviri repetate cu un corp  taietor-intepator, ce necesita 30-35 de zile de ingrijiri medicale si in urma carora viata acesteia a fost pusa in pericol”. Prin urmare au decis schimbarea incadrarii juridice din vatamare corporala in tentativa la infractiunea de omor calificat. Cazul a fost declinat Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu. Dupa finalizarea audierilor se va cere arestarea preventiva a agresorului pe o perioada de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cercetati penal pentru infracrtiuni rutiere

2 tineri s-au ales cu dosare penale pentru un moment de adrenalina. Vorbim despre un barbat care a condus fara permis si o tanara, posesoarea masinii care i-a incredintat autoturismul stiind ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Cei doi tineri au fost prinsi plimbandu-se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro