Viata la Pozitiv. Editia cu numarul 5

Hila Ovidiu

Luni a debutat editia cu numarul 5 a priectului international Viata la Pozitiv. Programul este realizat de catre Asociatia Positive Life si Colegiul Tehnic Independenta sub patronajul Inpsrctoratului Scolar Sibiu. Anul acesta programul este structurat pe 3 sectiuni dedicate tuturor scolarilor. Deschiderea oficiala a fost una incarcata de emotie.

Editia din acest an este dedicata identitatii. Pentru proiectele din cadrul acesteia s-au inscris numai din scoala noastra voluntari pozitivisti din neamt, Hunedoara, Gorj, Sibiu, Vrancea, Iasi, Braila, Dambovita, Galati, Bacau, Dolj, Cluj, Alba, Constanta si Olt.
Din programul de lansare a noii editii nu puteau lipsi momentele artistice.
Si pentru ca vorbim de identitate, nu putea fi lasata la o parte traditia romaneasca si istoria portului specific tarii noastre.
Pentru ca un proiect are nevoie si de finantare pentru a fi dus la bun sfarsit, Parohia Mihai Viteazu a facut si o donatie.
Fiind in apropierea sarbatorii Nasterii din program nu puteau lipsi colindele traditionale.
Viata la pozitiv isi propune sa promoveze si sa sustina modelele de excelenta in educatie, exemplele eficiente de buna practica, dezvoltarea personala a tuturor celor implicati si dobandirea de competente utile si necesare societatii. Actiunile realizate in cadrul programului se bazeaza pe responsabilitate, respect, actiune si implicare, creativitate, diversitate, integritate si excelenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mos Craciun la Artilerie

Mos Craciun a ajuns deja in Sibiu. Acesta a vizitat marti copiii cadrelor militare de la Artilerie. Micutii au stat de vorba cu Mosul, i-au promis ca vor fi cuminti si i-au spus poezii. La schimb, Mos Craciun le-a dat tuturor cadouri. Mos Craciun a ajuns deja la Sibiu si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro