Viaductul Mihail Kogalceanu gata pana la finele anului

Hila Ovidiu

Cea mai mare lucrare din oras progreseaza intr-un ritm bun. Oficialii primariei spun ca viaductul Mihail Kogalniceanu va fi gata pana la finele acestui an. A fost deja montat tronsonul central al grinzii metalice ce trece peste calea ferata. Investitia totala are o valoare de peste 28 de milioane de lei.

Stitched PanoramaLa Viaductul Mihail Klgalniceanu se lucreaza de zor chiar si pe timp de iarna. In ultimele doua luni ale anului trecut s-a lucrat la foc continuu. Oficialii municipalitatii spun ca aceasta lucrare va fi gata pana la finele anului. In ultimele zile s-a intervenit pentru una dintre cele mai importante etape din constructia podului. Este vorba despre instalarea tronsonului central al grinzii metalice ce traverseaza calea ferata. La final aceasta portiune va reprezenta deschiderea principala a pasajului. Tronsonul are o lungime de 63 de metri iar lungimea totala a deschiderii este de cam 400 de metri. Aceasta este cea mai mare lucrare de investitii derulata la momentul de fata. Constructia podului are o valoare de peste 28 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Temperaturi in scadere si polei pentru urmatoarele 2 saptamani

Iarna nu se lasa cu una cu doua. Chiar daca in urmatoarele zile avem temperaturi cu plus in termometre, acestea vor scadea spre sfarsitul lunii. Meteorologii spun ca ne vom confrunta si cu poleiul. Iarna nu se da dusa de pe teritoriul tarii noastre. Chiar daca in aceasta saptamana vom […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro