Viaductul Gara Mica se inchide din 24 iunie

Hila Ovidiu

Viaductul Gara Mica se inchide duminica dupa amiaza. Astfel din 24 iunie si pana la terminarea lucrarilor zona va fi inchisa traficului. Circulatia rutiera va fi deviata pe centura ocolitoare.

De duminica dupa amiaza se inchide traficului zona Viaductului Gara Mica. Aici vor avea loc ample lucrari ce se vor intinde pe o perioada de aproximativ un an. Valoarea contractului de lucrari este de peste 1,6 milioane de euro, iar garantia este de 4 ani de la data la care zona a fost redata circulatiei. Cei care doresc sa ajunga din oras la magazinele din zona viaductului, sau la Piata Obor, au la dispozitie centrua ocolitoare a orasului. De asemenea si traseele mijloacelor de transport public din zona au fost usor schimbate. Astfel autobuzele care circula pe ruta 1 si 117 nu vor mai putea ajunge peste viaduct, deci vor avea ca statie finala Terezianul. Pentru cei din Viile Sibiului societatea de transport public infiinteaza pe perioada lucrarilor la viaduct traseul 19. Acesta va face legatura cu Sibiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noul Consiliu Judetean a fost investit in functie joi

Judetul Sibiu are un nou consiliu judetean. Membrii acestuia au depus joi juramantul. Tot atunci au fost anuntati si cei doi vicepresedinti. Ioan Banciu si Nicolae Neagu sunt cei doi care vor intregi echipa condusa de catre Ioan Cindrea. Dupa mai multe negocieri discutii si propuneri atat fostii cat si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro