VERIFICAȚI-VĂ ACTELE DE IDENTITATE PENTRU A FI SIGUR CĂ PUTEȚI VOTA LA REFERENDUM

studio

Sibienii sunt rugati sa isi verifice actele de identitate pentru a vedea daca pot duminica merge la vot sau nu. Cei care observa in ultimul moment ca au cartea de identitate expirata, pot merge sa-si prescimbe buletinul, chiar si duminica.

Pentru ca toata lumea sa poata vota la referendum, Serviciul de Evidenta a persoanelor, va functiona conform unui program special. Aceasta decizie a fost luata pentru a permite sibienilor care au actele de identitate expirate, deteriorate, pierdute sau furate sa obtina mai repede noul act de identitate, la timp pentru a-si exprima dreptul de a vota.
Sambata, 28 iulie intre orele 8 si 16 si duminica, 29 iulie, intre orele 8 si 20 serviciul public va deservi publicul si va elibera acte de identitate. Programul obisnuit de luni pana vineri va fi de asemenea prelungit. Va prezetam mai jos programul modificat:
Cei care se prezinta la ghiseele acestui serviciu pentru obtinerea unei noi carti de identitate vor primi documentele in 3 – 5 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FACILITĂȚI PENTRU PERSOANELE CU HANDICAP DIN NORDUL JUDEȚULUI

Incepand de la 1 septembrie, evaluarea si reevaluarea persoanelor cu handicap, se va face in mai multe localitati. Persoanele cu dizabilitati nu vor mai fi nevoite sa se deplaseze pana in Municipiul Sibiu pentru depunerea documentelor, ci, un reprezentant al Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului se va deplasa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro