Verificarea tehnica periodica, la control

Hila Ovidiu

Politistii rutieri sibieni impreuna cu angajatii RAR s-au aflat astazi pe DN 1, la punctul control Vestem, pentru a verifica starea tehnica a autovehiculelor care au tranzitat zona. Oamenii legii au descoperit soferi care nu aveau deloc actele la ei, dar si autoturisme care, desi avea verificarea tehnica periodica efectuata, prezentau diferite defectiuni.

Soferii care au trecut astazi pe Punctul Control Vestem au dat nas in nas cu politistii rutieri si angajatii Registrului Auto Sibiu, iar daca au avut cu adevarat ghinion, autoturismele lor au fost supuse unor verificari amanuntite din punct de vedere tehnic. Soferii care au tras pe dreapta nu au scapat doar cu verificarea actelor. Autoturismele foarte vechi, cu defectiuni evidente, au fost supuse unor verificari tehnice amanuntite de catre RAR. Oamenii legii au depistat chiar si masini care aveau verificarea tehnica periodica desi prezentau diferite defectiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Razie la vitezomani

In ciuda ploilor din ultimele zile, politistii rutieri sibieni au depistat, intr-o singura zi,  zeci de soferi care goneau pe soselele acoperite cu apa. Oamenii legii ii avertizeaza pe conducatorii auto ca aceste actiuni pe linia combaterii vitezei se vor desfasura toata saptamana pe drumurile nationale din judetul Sibiu. Asta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro