Vara, Vara, Primavara

Hila Ovidiu

Primavara vine pe ritmuri folclorice. A inceput cea de-a 19-a editie a festivalului Vara, Vara, Primavara. S-au inscris in concurs mai bine de 40 de concurenti din tara si Republica Moldova.

alina pincaFestivalul este de fapt o calatorie folclorica prin intreaga tara dar si in diaspora, in Republica Moldova. Urca pe scena tinere talente ale muzicii populare romanesti din Timis, Alba, Suceava, Iasi, Teleorman, Prahova, Arges, Bistrita, Cluj, Salaj, Maramures, Neamt, Constanta, Valcea, Olt, Sibiu, Bucuresti si Republica Moldova. Preselectiile au avut loc joi, iar cei mai buni 15 solisti alesi vor intra in concursul pentru Marele premiu al festivalului. Spectacolul concurs va avea loc in data de 27 martie la Casa de Cultura a Sindicatelor de la ora 18.00. printre cei care vor urca pe scena se numara si solisti premianti ai editiilor anterioare ale festivalului. Gala laureatilor este programata pentru 28 martie cand va urca pe scena si sibianca Alina Pinca. Aceasta isi va lansa un nou material discografic. Pe scena de la Sibiu vor mai urca Nicolae Furdui Iancu, Nineta Popa, Marcel Parau, Nelu Albu, Daniel Rosalim sau Robert Tarnaveanu. Alaturi le vor fi bineinteles, Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie la masini!!!

Protejati-va masinile de hoti. Cei certati cu legea fura tot ce prind de la obiecte lasate in interiorul autoturismului si pana la oglinzi sau chiar capacele rotilor. Politistii va invata cum sa va feriti automobilele de mana raufacatorilor. In cursul noptii trecute pe numarul unic de urgenta politistii au primit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro