Vanatorul de securisti

Hila Ovidiu

Fosta politie politica scoasa la lumina de catre un singur om. Vorbim despre “Vanatorul de securisti”, filmul care va rula joi seara in cadrul cinematecii Astra. O poveste impresionanta despre vointa unui singur om de a afla adevarul.

Vanatorul de securisti este un documentar de-a dreptul impresionant. Acesta prezinta povestea lui Marius Oprea, omul care dezgorapa mortii… In fruntea unei echipe de arheologi, personajul principal ia la pas tara in lung si in lat in incercarea de a da de urma ramasitelor pamantesti a 10 mii de romani despre care se presupunea ca au fost executati de catre Securitate fara sa fie macar judecati. Mai degraba decat istoria unei tragedii acest film reprezinta o pagina din istoria sperantei pe care tanara generatie de romani a stiut sa o scrie pentru tara sa.

Filmul este semnat de catre Mirel Bran si Jonas Mercier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Galele Studentesti de Jazz au ajuns la final

Cea de a XII-a editie a Galelor Studentesti de Jazz de la Sibiu s-a incheiat marti seara cu o gala a laureatilor. Trofeul Sibiu Jazz Festival 2012 a fost adjudecat de Vocal Jazz Band Univox din Chisinau. Editia din acest an a Galelor Studentesti de Jazz au bifat un nou […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro