Valuri in asfalt

Valurile marii s-au mutat de pe litoral pe…soselele din Sibiu. In giratoriul de pe Mihai Viteazu din apropierea granitei cu Selimbarul, practic in una din cele mai importante intersectii din oras, oamenii soferii risca sa isi strice masinile in fiecare zi.

In prag de Summit cand “chelului” i se incearca “punerea tichiei de margaritar” in urma cu nici doua saptamani de zile, firma contractatea de municipalitate pentru a remedia defectele aparute in carosabil a decopertat portiuni din stratul de suprafata al asfaltului pe Mihai Viteazu si a acoperit zonele cu asfalt nou. Nimeni nu s-a gandit insa si la sensurile giratorii sau la statiile de autobuz. In sensul giratoriu de la granita cu vecinii selimbareni spre exemplu asfalturi are valuri mai ceva ca Marea Neagra. Denivelarile din carosabil cu greu pot fi evitate asa ca soferii trec pe acolo zilnic cu teama ca dupa inconjurarea giratoriului vor ramane fara senzori sau telescoape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Imprumuturi pentru masa de Pasti

Pentru a se asigura ca au ce sa puna pe masa de Pasti pensionarii sibieni si-au facut imprumuturi la CARP. S-au acordat sute de imprumuturi. Ale cateva zeci sunt programate in plata pentru aceasta perioada. Au mai ramas mai putin de doua saptamani pana la Sarbatoarea Invierii Domnului si toata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro