Valentine`s Day Musical

Hila Ovidiu

Valentine`s Day sarbatorit de catre elevii Scolii Populare de Arte din Sibiu. Tinerii au sustinut un recital de muzica usoara la Sala Oglinzilor.

Cei de la Scoala Populara de Arte si Meserii din Sibiu considera ca iubirea in toate formele ei este cel mai frumos din lume. Si probabil au perfecta dreptate. In cinstea iubirii elevii scolii au sustinut miercuri un spectacol de muzica usoara intitulat “Valentine`s Day Musical”. Au facut deliciul publicului cei mai talentati cursanti de la sectiile de canto, chitara si actorie. Din spectacol nu putea lipsi nici povestea emotionanta a Sfantului Valentin. Despre el se spune ca obisnuia sa casatoreasca in secret cuplurile in vremea imparatului Claudiu care le interzisese soldatilor din armata sa sa isi intemeieze familii. Spectacolul de la Sala Oglinzilor a durat mai bine de 2 ore iar intrarea a fost libera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu provocat intentionat la Cheslăr

3 ore! Atat s-au chinuit pompierii sa stinga un incendiu izbucnit in localitatea Cheslăr. Au ars 13 baloti de fan! Anchetatorii banuiesc ca focul a fost pus intentionat! Incendiul a izbucnit miercuri dimineata in jurul orei 02.00. La fata locului au ajuns de urgenta doua echipaje de pompieri de la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro