Vâlcea – UN POLIȚIST AFLAT ÎN TIMPUL LIBER A PRINS UN TÂNĂR CE ÎNCERCA SĂ SUSTRAGĂ O BICICLETĂ

stiri redactie

În noaptea de 25 august a.c., pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, un polițist ce se afla în timpul liber în momentul în care a intrat în scara blocului unde domiciliază a surprins un tânăr în timp ce tăia sistemul de asigurare al unei biciclete.

Polițistul a procedat imediat la imobilizarea acestuia, după care a solicitat sprijin prin 112.

La fața locului a venit imediat un echipaj de poliție, iar tânărul de 19 ani a fost condus la sediul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea.

În urma administrării probatoriului și având în vedere că tânărul nu este la prima abatere, organele de cercetare penală au dispus reținerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, iar în cursul zilei de astăzi tânărul o să fie prezentat parchetului cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițistul este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, Câmpina, promoția 2013 și din 2016 își desfășoară activitatea în cadrul Postului de Poliției Nicolae Bălcescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Prima probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat

Astăzi, 26 august, s-a desfășurat a treia probă scrisă a examenului de Bacalaureat, cea la alegerea profilui (fizică, chime, biologie, geografie, logică, sociologie, psihologie, economie filosaofie sau informatică). La nivelul județului Sibiu au fost prezenți 237 candidați, iar 107 nu s-au prezentat la examen. Nu au existat candidați cu temperatura […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro