VÂLCEA – Transport agabaritic pe ruta Brașov (județul Brașov) – Târgu Jiu (județul Gorj) 06.07.2020

stiri redactie

În perioada 06.07.2020 – 10.07.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul :

Brașov (județul Brașov) – Centura Brașov – DN1 – Veștem – DN7 – Râmnicu Vâlcea – DN64 – DN67 – Târgu Jiu ( județul Gorj).

Vehiculul transportă o confecție metalică.

Lățimea maximă a vehiculului este 2,55 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Fonduri de la Ministerul Sănătății pentru aparatură modernă de radiologie în Spitalul Județean

Consiliul Județean Sibiu a semnat azi contractul de finanțare în valoare de 3,55 milioane lei pentru achiziționarea a trei aparate moderne de radiologie destinate Spitalului Clinic Județean Sibiu. Fondurile sunt puse la dispoziție de Ministerul Sănătății, în baza solicitărilor de dotări transmise din teritoriu. Este vorba despre un aparat de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro