Vâlcea – REȚINUT DE POLIȚIȘTII, PENTRU VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE

stiri redactie

La data de 13 ianuarie a.c. polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata au fost sesizați de o femeie de 66 de ani, din comuna Lădești, cu privire la faptul că, a fost agresată fizic de fiul ei de 42 de ani.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că bărbatul de 42 de ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, în urma unor discuții contradictorii cu mama sa, a agresat-o fizic, aplicându-i lovituri în zona capului. Femeia a refuzat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuința comună, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințate.

În aceeași zi, în urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 14 ianuarie a.c, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, ulterior fiind adus în fața judecătorului de drepturi și libertăți care a încuviințat propunerea parchetului pentru arestarea preventivă a bărbatului pe o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vâlcea - Bărbat găsit înfășurat, în jurul gâtului, cu un cearceaf

La data de 14 ianuarie 2021, în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vâlcea au constatat că, în una dintre camerele de deținere, un bărbat este în stare de inconștiență, acesta având înfășurat, în jurul gâtului, un cearceaf. Au fost acordate îngrijiri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro