Vâlcea – MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA, PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTII

stiri redactie

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Gura Humorului, pe numele unui bărbat de 51 de ani, din Râmnicu Vâlcea.

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani și 6 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui vehicul cu dreptul de a conduce suspendat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe.

Bărbatul este recidivist.

  •  

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Bistrița, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din Râmnicu Vâlcea.

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 9 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie.

Bărbatul nu era recidivist.

Cei doi bărbați au fost încarcerați la un penitenciar de pe raza județului Argeș.

  •  

Infracțiune rutieră

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliției Rurală Lăpușata au oprit pentru control pe D.N.65C un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Copăceni.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din verificări s-a stabilit că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - PREVEDERI LEGALE NOI ÎN DOMENIUL PROTECȚIEI ANIMALELOR

Prin intermediul O.U.G. nr. 175/2020 pentru completarea unor acte normative cu incidență în protecția animalelor, precum și pentru stabilirea unor măsuri organizatorice, au fost instituite noi instrumente legislative, care asigură posibilitatea instituirii de urgență a unui mecanism de protejare a animalelor aflate într-o situație de pericol.  Prin acest act normativ, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro