VÂLCEA – LA DATORIE, PENTRU SIGURANȚA DUMNEAVOASTRĂ

stiri redactie

Polițiștii vâlceni vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de week-end-ul prelungit ce urmează.

Peste 200 de polițiști vor acționa zilnic , împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor.

Polițiștii rutieri vâlceni o să fie prezenți pe toate drumurile din județ pentru siguranța traficului rutier și pentru reducerea numărului cât și a consecințelor accidentelor rutiere. Aceștia vor acționa zilnic cu aparatele de supraveghere a  traficului și măsurarea vitezei de deplasa a autovehiculelor, inclusiv aparatele de ultimă generație.

De asemenea vor fi folosite și aparatele etilotest și drugtest, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Vă recomandăm să conduceți cu viteză redusă, permanent adaptată condițiilor meteo și de trafic, nu vă angajați în efectuarea de manevre riscante, respectați regulile de circulație și indicațiile polițiștilor rutieri.

Totodată respectați regulile privind libera circulație și măsurile de protecție individuală, ce se află în vigoare pe perioada stării de alertă în care aflăm.

Amplasarea aparatelor radar:

D.N.7 – MILCOIU – SEACA;

D.N.7 – CĂLIMĂNEȘTI – CÂINENI;

D.N.7 – BREZOI;

D.N. 7A- VOINEASA – MALAIA;

D.N. 64 – STOLNICENI – BĂBENI;

D.N. 64 – BĂBENI – ȘIRINEASA – FRÎNCEȘTI;

D.N. 64 – DRĂGĂȘANI – IONEȘTI;

D.N. 64 B – OLĂNEȘTI – PĂUȘEȘTI MĂGLAȘI – VLĂDEȘTI;

D.N. 67  – MILOSTEA – HOREZU – STOENEȘTI;

D.N. 67 – CĂZĂNEȘTI – MIHĂEȘTI;

D.N. 67 B – BĂLCEȘTI – ZĂTRENI;

D.N. 67 B – DRĂGĂȘANI – MĂDULARI;

D.N. 65 C – BĂLCEȘTI – FÎRTĂȚEȘTI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - 31 MAI, ZIUA MONDIALĂ FĂRĂ TUTUN

Anual, data de 31 mai marchează Ziua Mondială fără Tutun (inițiativă lansată de Organizația Mondială a Sănătății în anul 1987). Această zi reprezintă un prilej de a conștientiza populația cu privire la gravele consecințe pe care fumatul le are asupra sănătății, consumul de tutun reprezentând unul dintre principalii factori de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro