VÂLCEA – L-AŢI VĂZUT?

stiri redactie

Polițiștii vâlceni fac verificări pentru depistarea unui bărbat de 36 de ani, plecat de acasă la data de 17 iunie a.c., fără a reveni până în prezent.

La data de 4 august a.c., polițiștii din cadrul Postului de poliție Șușani au fost sesizați de un bărbat din comună cu privire la faptul că fiul său, PREDA GHEORGHE, de 36 de ani, din comuna Șușani, a plecat de la domiciliu la data de 17 iunie și nu s-a mai întors.

Bărbatul are o înălțime de 1,70 m, greutate 80 de kilograme, păr brunet, ochi căprui ș ten măsliniu. Acesta are o aluniță pe față și prezintă lipsa dentiției.

În ziua plecării, acesta purta o geacă albastră, blugi albaștri și adidași.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - DACĂ L-AȚI VAZUT, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA! - ACTUALIZARE

În referire la sesizarea privind plecarea voluntară a numitului PASCARIU FLAVIU ȘTEFAN, domiciliat în orașul Cisnădie, jud. Sibiu, vă comunicăm faptul că, la data de 5 august, în jurul orei 23,50, tânărul a fost găsit decedat, în afara unui drum public ce leagă localitățile Șugag și Sebeș, din județul Alba.Motocicleta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro