VÂLCEA – L-AȚI VĂZUT? – ACTUALIZARE

stiri redactie

Bărbatul a fost identificat de Polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Zătreni, în comuna Tomșani, la locuința unei rude. Pe timpul plecării bărbatul nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Polițiștii vâlceni fac verificări pentru identificarea unui bărbat de 38 de ani, care a plecat de la domiciliu la data de 19 aprilie a.c. și nu a revenit până la acest moment.

La data de 20 aprilie a.c., polițiștii au fost anunțați de un bărbat din municipiul Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că, fiul lui de 38 de ani, numitul GUTUI MARIN, a plecat de la domiciliu în dimineața zilei de 19 aprilie și nu s-a mai întors.

Bărbatul are o înălțime de 160 cm, greutate 75 kg, început de calviție, ochi albaștri și are deficiențe de vorbire și auz.

În momentul plecării de la domiciliu acesta purta o geacă neagră, blugi albaștri și adidași negri cu roșu.

Cei care au informații, sunt rugați sa apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Update incendiu deșeuri menajere, bloc bulevardul Mihai Viteazu

Incendiul a fost lichidat de către pompierii militari sibieni în jurul orei 15:00. Au ars materiale plastice și textile depozitate în ghena de gunoi iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic a unor țigări aruncate fără a fi stinse. Măsuri de prevenire a incendiilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro