Vâlcea – INFRACȚIUNI RUTIERE

stiri redactie

În noaptea de 16/17 ianuarie a.c. polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani au oprit pentru control pe strada Regele Carol, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Crețeni.

Polițiștii au procedat la testarea tânărului cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

  •  

În noaptea de 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Brezoi au oprit pentru control pe strada Doabra, din oraș, un autoturims condus de un bărbat de 62 de ani, din oraș.

Polițiștii au procedat la testarea bărbatului cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Este ger: nu lăsați apometrele să înghețe!

Având în vedere temperaturile deosebit de scăzute, Apă Canal Sibiu SA revine cu rugămintea adresată tuturor abonaților săi de a lua toate măsurile ce se impun pentru protejarea apometrelor împotriva înghețului: În căminul apometrului pot fi amplasate materiale termoizolante ca vata minerală, polistiren sau textile. Asigurați-vă că nu deteriorați instalația, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro