Vâlcea – În ultimele 24 de ore, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a gestionat 59 de misiuni

stiri redactie

Membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 15 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: 3 traumatisme, o asistență acordată unei persoane și 11 diverse afecțiuni medicale.

După acordarea primului ajutor calificat, 14 pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

În această perioadă, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai executat 44 misiuni de informare preventivă și verificare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Urmărit național, depistat de polițiștii Postului de Poliție Șelimbăr

La data de 13 ianuarie, în jurul orei 13:30, polițiștii Postului de Poliție Șelimbăr au fost solicitați telefonic pentru a se deplasa la sediul unei societăți comerciale, unde o persoană de sex masculin manifestă un comportament suspect. Polițiștii au răspuns solicitării în regim urgent, astfel că la sediul societății au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro