VÂLCEA – etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne

Începând cu data de 15 și până pe 18 octombrie, orașul Călimănești găzduiește etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.

Competiția la startul căreia se vor alinia reprezentanți ai tuturor armelor Ministerului Afacerilor Interne este organizată de către Biroul Coordonare Activități Sportive din Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, împreună cu Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea și Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului nostru.

Locul desfășurării este sala de sport a Liceului Tehnologic de Turism din Călimănești, unde vor concura circa 100 de cadre ale Ministerului Afacerilor Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ACŢIUNI IJP SIBIU

Conducea mașina fără a deține permis de conducere           În cadrul activităților preventiv-reactive desfășurate în trafic, polițiștii rutieri au depistat în trafic un bărbat care conducea o mașină fără a deține acest drept.           În fapt, în după-masa zilei de ieri, în jurul orei 1840, în extravilanul orașului Ocna Sibiului, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro