Vâlcea – Bărbat găsit înfășurat, în jurul gâtului, cu un cearceaf

stiri redactie

La data de 14 ianuarie 2021, în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vâlcea au constatat că, în una dintre camerele de deținere, un bărbat este în stare de inconștiență, acesta având înfășurat, în jurul gâtului, un cearceaf.

Au fost acordate îngrijiri medicale, la fața locului ajungând și personal medical de specialitate, însă a fost constatat decesul acestuia.

Bărbatul, de 32 de ani, din Câineni, a fost introdus în arest, ieri, 14 ianuarie, după finalizarea cercetărilor într-un dosar penal, unde era cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate sub directa supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea.

De asemenea, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări pe linie internă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Două incendii produse în cursul nopții

In cursul nopții pompierii militari din Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au intervenit pentru stingerea a 2 incendii, după cum urmează :  În jurul orei 1:30, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit de urgență înmunicipiul Sibiu, str. Lacul lui Binder pentru localizarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro