Vâlcea – BĂRBAT DIN GALICEA, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

stiri redactie

La data de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 de Poliție Rurală Milcoiu au fost sesizați de un bărbat de 27 de ani, din Galicea, cu privire la faptul că vecinul lui i-a aruncat în curtea locuinței cu o sticlă inflamabilă.

Din verificări s-a stabilit că pe fondul unui conflict între apelant și vecinul acestuia, un bărbat de 42 de ani, acesta l-ar fi amenințat ca îi va da foc și i-ar fi aruncat în curtea locuinței o sticlă cu lichid inflamabil aprinsă, însă înainte de impact aceasta s-a stins.

În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 42 de ani, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Astăzi, bărbatul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea pentru dispunerea de măsuri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Activităţi ale IJP

În cursul zilei de 22 septembrie a.c., în jurul orei 1830,  polițiști din cadrul Posturilor de Poliție Tilișca și Poiana Sibiului au desfășurat activități specifice pe raza localităților din zona de competență în vederea prevenirii și combaterii activităților ilegale de tăiere, transport și valorificare a materialului lemnos. Cu această ocazie, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro