VÂLCEA – ARESTAT PENTRU PROXENETISM

stiri redactie

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Brezoi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

La data de 24.08.2019, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un bărbat de 39 de ani, din orașul Brezoi, în perioada iulie 2018 – august 2019, și-ar fi determinat prin constrângere, fiica vitregă în vârstă de 15 ani, să practice prostituția cu scopul de a obține foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției.

La data de 19 mai a.c., în baza probatoriului administrat, instanța de judecată a admis cerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi și a dispus arestarea bărbatului pe o perioadă de 30 de zile, după ce în prealabil acesta fusese reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Sibiu continuă identificarea terenurilor neîngrijite din municipiul Sibiu

Primăria Sibiu, prin intermediul Poliției Locale, continuă activitățile de verificare a terenurilor private din Sibiu pentru depistarea celor neîngrijite, care reprezintă un pericol pentru sănătatea cetățenilor. În situația identificării unor asemenea terenuri,proprietarilorcărora nu vor lua măsuri pentru remedierea situației, li se va impune majorarea impozitului cu 500%, o măsură adoptată […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro