VÂLCEA – Acțiuni ale IJP

stiri redactie

Rezultatele obținute de polițiști în ultimele 24 de ore, în cadrul acțiunilor pentru siguranța cetățenilor.

La data de 21 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii au oprit pentru control 98 de autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au fost nevoiți să aplice 26 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 4 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice, cu o valoare de peste 11.000 lei.

De asemenea, au fost legitimate 367 de persoane și au fost reținute 3 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

  •  

INFRACȚIUNE LA REGIMUL RUTIER

La data de 21 mai a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Golești au oprit pentru control, pe raza comunei, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din comună.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU 475, IAR NIVEL NAŢIONAL 17.712

Până astăzi, 22 mai,pe teritoriul României, au fost confirmate17.712de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.777au fost declarate vindecate și externate. Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică: Nr. crt. Județ Număr de cazuri confirmate 1. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro