VÂLCEA – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

În seara zilei de 15 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băile Olănești au oprit pentru control pe Drumul Național 64 A, pe raza comunei Păușești-Măglași, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din comună.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, iar pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

  •  

În aceeași seară polițiștii din cadrul Poliției Orașului Horezu au oprit pentru control pe raza orașului, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Costești.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, iar pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

ACTUALIZARE COMUNICAT DIN 09.04.2020

În urma investigațiilor efectuate într-o cauză privind dispariția unui cetățean german, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Orașului Brezoi prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională și cu sprijinul Poliției Judiciare a Landului Brandenburg au reușit să identifice un bărbat de 59 de ani din Landul Brandenburg, proprietarul bunurilor descoperite în zona muntoasă.

Întrebat de cele întâmplate acesta a relatat că în urmă cu aproximativ 8 ani de zile s-a aflat în România unde a făcut mai multe drumeții, una dintre ele fiind făcută în munții Căpățânii, unde din cauza temperaturilor foarte ridicate și a lipsei apei, situația a devenit amenințătoare, astfel că el și celelalte patru persoane și-au lăsat în urmă toate bunurile.

În final nimeni nu a avut de suferit, toți întorcându-se în Germania.

Bărbatul dorește să mulțumească foarte mult pentru eforturile depuse de toți cei implicații în investigații.

Bunurile descoperite vor ajunge la proprietar prin biroul ofițerilor de legătură internațională.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

La data de 07 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi au fost sesizați de un bărbat din localitate, cu privire la faptul că, în punctul Cheile Vultureasa din Munții Căpățânii a descoperit mai multe echipamente montane.

A fost formată o echipă de cercetare care s-a deplasat la fața locului, unde au constatat că cele reclamate se confirmă, fiind descoperite mai multe echipamente montane care prezentau urme vizibile de degradare.

Polițiștii efectuează cercetări pentru clarificarea situației proprietarului bunurilor descoperite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Acţiuni ale IJP

Cercetat penal pentru comiterea unei infracțiuni de furt calificat, a fost reținut La data de 15 iunie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Axente Sever au reținut un tânăr în vârstă de 23 de ani, domiciliat în comuna Axente Sever, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro